Hledáte hosta do rozhovoru nebo podcastu na téma pečení, sladké dezerty nebo stravování s celiakií či cukrovkou? Ráda se podělím o své zkušenosti s provozem školy vaření, kurzy pro děti i dospělé, tvorbou moderních dortů a zákusků či vařením a pečením při zásadních stravovacích omezeních.
Jako host ráda vystoupím ve vysílání nebo rozhovoru s tématy týkající se cukrařiny nebo vaření pro člověka s řadou stravovacích omezení.
Napište mi na e-mail info@gurmandie.cz nebo volejte +420 605 783 690.
Cukrářka a majitelka školy vaření
Vaření a pečení je mým koníčkem, který se stal i mojí prací. Díky synově celiakii a cukrovce jsem zvládla výzvu zařadit do jídelníčku nové suroviny. Zkušenosti, které jsem získala s láskou předávám dál. V říjnu 2018 jsem otevřela své kuchařské studio Gurmandie se sídlem v Jihlavě. Do studia si můžete přijít užít kurzy vaření, které vedou profesionální lektoři. Díky kurzům rozšíříte své kulinářské obzory jak v české, tak světové kuchyni.
Miluji cukrařinu. Každý sweet bar, narozeninový či svatební dort, který tvořím, je mým osobním vyjádřením lásky k poctivému řemeslu. Věřím, že sladkosti mají být nejen krásné na pohled, ale i poctivé a chuťově nezapomenutelné. S touto myšlenkou přistupuji ke každému kousku, který tvořím.
Jihlavské listy: Nejtypičtější objednávka, kterou nyní řeším: Potřebujeme dort, ale malý…
15. dubna 2021
Podcast Halíře dělají talíře: Veronika Došková (Gurmandie) o kurzech vaření i spokojenosti
13. července 2022
Můžeme se seznámit a ráda vám dám rozhovor, vystoupím ve vysílání nebo podcastu.
Kontaktovat mě můžete na e-mail info@gurmandie.cz nebo volejte +420 605 783 690 .