Ochutnávka pro média

Hledáte hosta do rozhovoru nebo podcastu na téma pečení, sladké dezerty nebo stravování s celiakií či cukrovkou? Ráda se podělím o své zkušenosti s provozem školy vaření, kurzy pro děti i dospělé, tvorbou moderních dortů a zákusků či vařením a pečením při zásadních stravovacích omezeních. 


Jako host ráda vystoupím ve vysílání nebo rozhovoru s tématy týkající se cukrařiny nebo vaření pro člověka s řadou stravovacích omezení. 


Napište mi na e-mail info@gurmandie.cz nebo volejte +420 605 783 690.

 

Veronika Došková

Cukrářka a majitelka školy vaření

Vaření a pečení je mým koníčkem, který se stal i mojí prací. Díky synově celiakii a cukrovce jsem zvládla výzvu zařadit do jídelníčku nové suroviny. Zkušenosti, které jsem získala s láskou předávám dál. V říjnu 2018 jsem otevřela své kuchařské studio Gurmandie se sídlem v Jihlavě. Do studia si můžete přijít užít kurzy vaření, které vedou profesionální lektoři. Díky kurzům rozšíříte své kulinářské obzory jak v české, tak světové kuchyni. 

Miluji cukrařinu. Každý sweet bar, narozeninový či svatební dort, který tvořím, je mým osobním vyjádřením lásky k poctivému řemeslu. Věřím, že sladkosti mají být nejen krásné na pohled, ale i poctivé a chuťově nezapomenutelné. S touto myšlenkou přistupuji ke každému kousku, který tvořím.

 
 
 
 

 

Témata pro rozhovor: O čem se můžeme bavit?

Cukrařina

  • Jablko, mango nebo hruška: Jak se tvoří dezerty ve tvaru ovoce?
  • Dorty jako umělecké dílo? V srdci Vysočiny víme, jak na to
  • Zapomeňte na máslové krémy! Trendy v cukrařině, které si zamilujete
  • Revoluce v cukrařině: Jak nové technologie mění sladký svět

 

Kurzy vaření

  • Makronkový dort jako nevšední valentýnské překvapení
  • Naučit se vařit můžete i po třicítce! Kurzy vaření jako rychlá zkratka
  • Jak si upéct domácí kváskový chléb? V Jihlavě vás to naučím za 3 hodiny

 

Stravování s omezením

  • Jak na bezlepkové pečivo, aby bylo nejen odlehčené, ale hlavně chutné?
  • Co vařit při celiakii? Bezlepková dieta nemusí být nuda 
  • Co upéct pro diabetiky? 3 zdravé a chutné recepty

 

 

Kde jste mě mohli vidět nebo slyšet

 

Mám nápad.cz: Gurmandie - jedinečné kuchařské studio

1. června 2020

 

Rozhovor: Ženy inspirují - díl 20

18. prosince 2019

 

Podcast Halíře dělají talíře: Veronika Došková (Gurmandie) o kurzech vaření i spokojenosti

13. července 2022

 

Hitrádio Vysočina - Odpolední Vysočíno: Veronika Došková - majitelka kuchařské školy

16. dubna 2024



Ke stažení

Logo

Fotografie

 

Zaujal vás můj profil? 

Můžeme se seznámit a ráda vám dám rozhovor, vystoupím ve vysílání nebo podcastu. 

Kontaktovat mě můžete na e-mail info@gurmandie.cz nebo volejte +420 605 783 690

 

 

Obchodní partneři