Pečená a grilovaná masa

Termin konání:
16.04.2025 16:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Volná místa
4 200 Kč
Podrobnosti:

Jak si obohatit jídelníček! Neokoukané, neotřelé variace plné chuťových explozí.

 

Menu:

 

  • Kuřecí špíz s krevetami, avocado krém s limetkou, křupavé těsto filo
  • Kachní prsa pečená při 62°C, pomerančová redukce, mini brambora s kachními škvarky
  • Vepřová panenka “sous vide“ ledový salát , chipsy ze slaniny, dresink z hrubozrnné hořčice, medu a balsamica
  • Hovězí flank steak espuma z pikantního choriza, grilovaný lilek s chedarovým dipem

 

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři