O mase, omáčkách a přílohách

Termin konání:
22.09.2022 16:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Ukončeno
3 900 Kč
Podrobnosti:

Příprava a ukázka různých technik úpravy hovězího masa, vepřového masa i drůbeže.

Oprášíme staré recepty a připravíme moderně omáčky.

Vhodné přílohy a inspirativní doplňky.

Menu:

- Hovězí tatarák, teplá pěnová omáčka z kachních jater, bylinkový toast

- Kuřecí prsa z kukuřičného kuřete, sardelková omáčka, bylinkové špetzle  (Prvorepublikový pokrm)

- Vepřový bůček „sous vide“, křenová espuma, konfitovaná brambora v másle

- Telecí pečeně, hříbková omáčka na kyselo, kapusta ve slanině

- Hovězí “sous vide“  vinná omáčka s povidly, hráškový krém s limetkou

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři