Příprava a ukázka různých technik úpravy hovězího masa, vepřového masa i drůbeže.
Oprášíme staré recepty a připravíme moderně omáčky.
Vhodné přílohy a inspirativní doplňky.
Menu:
- Hovězí tatarák, teplá pěnová omáčka z kachních jater, bylinkový toast
- Kuřecí prsa z kukuřičného kuřete, sardelková omáčka, bylinkové špetzle (Prvorepublikový pokrm)
- Vepřový bůček „sous vide“, křenová espuma, konfitovaná brambora v másle
- Telecí pečeně, hříbková omáčka na kyselo, kapusta ve slanině
- Hovězí “sous vide“ vinná omáčka s povidly, hráškový krém s limetkou
Získáte certifikát o absolvováním kurzu.
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 4-5 hodin