Asijská kuchyně je velice oblíbená. Zdeněk Křížek ji na kurzech představuje v tom nejoriginálnějším podání. Tentokrát se zaměříme na další nejtypičtější pokrmy.
Kurz pro kuchaře všech kategorií, pro domácí gurmány i profesionály.
Přijďte si nejen pro zážitek.
Menu:
Tradiční hovězí Ramen
Hovězí svíčková, udon nudle, vejce, sojové boby
Příprava tradiční hovězí ramen polévky s udon nudlemi, marinování vařeného vejce v rýžovém vínu se sojovými boby
Smažený dim sum knedlíček - won ton
Krevety, wakame, karami omáčka
Kompletní příprava dim sum knedlíčků won ton včetně náplně z krevet a wakame řasy doplněná japonkou omáčkou karami
Pomerančové kuře stir fry
Jasmínová rýže, shimeji, pak choi,
Příprava a marinování kuřecího stir fry v thajské pomerančové omáčce doplněná jasmínovou rýží houbami shimej a pak choi – vaření ve wok pánvi
Maximální počet účastníků na kurzu je 10 - to zaručuje možnost individuálního přístupu lektora.
Získáte certifikát o absolvováním kurzu.
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 4-5 hodin