Zvěřinové hody podle Honzy Horkého

Termin konání:
17.10.2024 16:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Poslední 3 volná místa
3 900 Kč
Podrobnosti:

K podzimu tradičně patří hony a sběr hub. 

Jak z podzimních darů přírody vykouzlit pokrmy hodné knížat a králů, pro které byly hony společenskými událostmi, při kterých se scházeli, bavili a hodovali? Jak si takové hody vykouzlit i doma?

Pohodovou atmosféru na kurzu vaření v Gurmandii doplníme dobrým vínem, které zprvu trochu trpké zdá se ale jen na první ochutnání. Tak je to se vším v této zemi.

 

Zvěřinové podzimní pokrmy z daňka, srnky, divokého selete s tradičními českými omáčkami (hříbková, povidlová, křenová, na víně, hořčičná), nádivky, přílohy z dýně, hub a kaštanů.

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři