V Itálii si pochutnáváte, ale doma se vám nedaří dosáhnout stejných chutí a konzistencí? Přijďte za námi a vyřešíme to!
Kurz pro kuchaře všech kategorií, pro domácí gurmány i profesionály.
Přijďte si nejen pro zážitek.
Menu:
Battuta di Maanzo - Hovězí tartare, bramborové aioli, královské kapary
(kompletní příprava hovězího tataráku včetně bramborové majonézy aioli)
Risotto Milanesse - Kalamáry, artyčoky, polosušená rajčata
(příprava rizota Milanesse, čištění a kompletní příprava kalamár a artyčoků)
Tiramisu trochu luxusněji - Pistácie, Amaretto, vanilka
(kompletní příprava pistáciového Tiramisu)
Maximální počet účastníků na kurzu je 10 - to zaručuje možnost individuálního přístupu lektora.
Získáte certifikát o absolvováním kurzu.
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 4-5 hodin