Husí a kachní speciality

Termin konání:
06.11.2024 16:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Volná místa
3 900 Kč
Podrobnosti:

A protože kuře v našich kuchyních krákorá víc než je zdrávo, pojďme do našich kuchyní vrátit i takové dobroty jako je husí nebo kachní maso.

A nemusí to být jen pečená svatomartinská husa. 

 

Husí a kachní speciality, tradiční i netradiční kombinace, moderní techniky úprav masa, vhodné omáčky a přílohy z dýně, brambor i asijské variace.

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři