Ať si říká kdo chce co chce, francouzská kuchyně je prostě stále TOP 1.
Může být italská jednodušší, může být asijská pikantnější,... Francie má v tomto tak silnou tradici, že se těžko překonává.
A my si tentokrát přípravíme tu extra francouzskou variantu.
A co si budeme povídat, pojďme zjistit, proč jsou Francouzi žabožrouti. :-D
Menu:
- Hovězí tatarák se zastřeným žloutkem, hrubozrnná hořčice
- Smažená žabí stehýnka, máslové bramborové pyré
- Ragout ze zahradních šneků, petrželové toasty
- Telecí dušené na žampionech, mini cibulky sladkokyselé, konfitované mini brambory v másle
- Čokoládový fondant
Získáte certifikát o absolvováním kurzu.
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 4-5 hodin