Francouzská kuchyně par excellence

Termin konání:
19.02.2025 16:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Volná místa
4 100 Kč
Podrobnosti:

Ať si říká kdo chce co chce, francouzská kuchyně je prostě stále TOP 1. 

Může být italská jednodušší, může být asijská pikantnější,... Francie má v tomto tak silnou tradici, že se těžko překonává.

 

A my si tentokrát přípravíme tu extra francouzskou variantu.

A co si budeme povídat, pojďme zjistit, proč jsou Francouzi žabožrouti. :-D

 

Menu:

- Hovězí tatarák se zastřeným žloutkem, hrubozrnná hořčice

- Smažená žabí stehýnka, máslové bramborové pyré

- Ragout ze zahradních šneků, petrželové toasty

- Telecí dušené na žampionech, mini cibulky sladkokyselé, konfitované mini brambory v másle

- Čokoládový fondant

 

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři